Vad betyder hållbarhet för IKEA?

Att IKEA de senaste åren storsatsat inom hållbarhetsområdet är ingen hemlighet. Samtidigt återfinns de ständigt i toppen av årliga mätningar likt”Förtroendebarometern” och ”Sveriges populäraste arbetsgivare”. Vi på Handelskammaren Mittsverige vill därför bjuda in dig till en inspirerande frukost där du får höra mer om IKEAs hållbarhetsstrategi.

IKEAs ambition för 2030 är att ha en positiv inverkan på människor och miljö samtidigt som företaget växer. Tack vare företagets storlek har de möjlighet att inspirera och göra det lättare för människorna att skapa en bättre vardag inom planetens gränser.

Under frukostseminariet får ni lyssna till Frida Dolk som arbetar som Communication & Interior Design Manager på IKEA Sundsvall. Hon berättar om företagets sätt att implementera hållbara lösningar i organisationens olika delar, från varuhus till restaurang och personal.

Varmt välkommen!

 

Datum: Torsdag 21/3

Plats: Gomorron Östersund, Prästgatan 42

Tid: Kl 07.30 – 09.00

 

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”https://docs.google.com/forms/d/1KRQVTIltaORUt3EbjzyrnbBuftaY4InrgDGkDwZlHgA/edit” text=”Anmäl dig här!” color_override=”#27ccc0″]
[ssba-buttons]