Skip to main content

Relocation Service I samarbete med Expedition Sweden

– Ge din nya medarbetare en riktigt bra start!

Expedition Sweden startades 2018 och har sedan dess arrangerat rekryteringsevent, arbetat med inflyttarservice, arbetstillståndsansökningar samt utlandsrekrytering. Deras passion ligger i att erbjuda en service av riktigt hög klass. De brinner för att leverera en bra helhet av tjänster som inte bara ger en stark start, utan även främjar hållbarhet och långsiktighet.

Som medlem i Handelskammaren Mittsverige får du 10 % rabatt på Expedition Swedens tjänster

Rekryterar du kompetens från andra delar av världen?

Expedition Sweden gör det enkelt för dig som arbetsgivare och ger din nya inflyttande medarbetare en riktigt bra start i Västernorrland och Jämtland/Härjedalen. Med bas i Sundsvall kan en lokal och personlig service tillhandahållas i hela Mittsverige. Din kandidat möts upp personligen vid ankomst och erbjuds sedan regelbundna träffar under hela inflyttningsprocessen. Expedition Swedens ledord är att arbeta för att landa varje familj/person långsiktigt och hållbart. De frigör tid för er och ser till att er nya medarbetare kan fokusera på sitt nya arbete från start.

Expedition Swedens tjänster

  • Startpaket admin – Genomför allt vad gäller folkbokföring, bankkonto, ansökan om skola/förskola, 1177, Försäkringskassan, bilregistrering m.m.
  • Landa boende – Landar ett varaktigt och långsiktigt boende utifrån kandidatens önskemål och behov.
  • Pre-visit – Skräddarsyr en dag utifrån kandidatens önskemål och livsstil.
  • Medflyttarjobb – Skapar förutsättningar för medföljande partner att hitta ett arbete eller sysselsättning genom nätverk och kontakter.
  • Arbetstillstånd – Gör hela processen som krävs för arbetstillståndsansökningar.

Expedition Sweden har en lång erfarenhet av att arbeta med relocation service och hjälper gärna dig nästa gång du utlandsrekryterar kompetens.

Kontakt:

Kristina Lindroos

kristina@expeditionsweden.com

076 – 391 95 03

Emma Balderud

emma@expeditionsweden.com

070 – 621 61 63

Kent Nordin

kent@expeditionsweden.com

076 – 142 45 24