Skip to main content

På väg mot nya marknader?

Att göra affärer internationellt innebär ofta fantastiska möjligheter för företaget att växa men också många utmaningar. Några av dessa utmaningar är ofta brist på nätverk, språk och tid – varför det kan vara mest effektivt att ta hjälp av extern expertis.

Handelskammarens experter har mångårig erfarenhet av internationella affärer och ett internationellt partnernätverk som är svårt att konkurrera med. Vi är den perfekta språngbrädan för dig och ditt företag.

Vi kan hjälpa till med:

Behöver du veta mer om en marknad så hanterar vi alltifrån enskilda frågeställningar till avancerade analyser så att du får ett tillförlitligt underlag för ditt företags internationaliseringsstrategi. Vi erbjuder konkurrensanalyser, för att ta reda på potentialen av din produkt på en viss utlandsmarknad.

Vi hjälper dig att identifiera, utvärdera och kvalitetssäkra distributörer, agenter, kunder och leverantörer för en ökad försäljning och tillväxt. Tjänsten skräddarsys efter ditt företags behov, allt ifrån databassökning till uppsökande och bearbetning av affärskontakter.

Hör av er så hjälper vi er!

Oliver Dogo, VD och ansvarig påverkansarbete samt internationell handel

Telefon: 060 – 17 18 85 / 070 – 318 69 11

Mail: oliver.dogo@midchamber.se