Skip to main content

Rapporter

Här finns Handelskammaren Mittsveriges rapporter från 2020 och framåt samlade.

2024

Vad vill Charlie?

Vad vill Charlie är en omfattande studie baserat på tusentals möten med framtidens arbetskraft, Generation Z. Vad värderar de i ett framtida arbete, var vill de bo i framtiden och vad kan arbetsgivare tänka på för att attrahera denna målgrupp? Ta del av rapporten och läs om detta och mycket mer!

2022

Nyckeln till framtidens arbetskraft - Västernorrland

Under 2021 har vi träffat över 4000 elever i högstadiet och gymnasiet i Västernorrland, och pratat med dem om arbetsmarknaden och de val de förväntas göra i framtiden. Från de många dialogerna med elever från hela länet har vi fått med oss viktiga insikter om elevernas planer framåt. I denna rapport har vi sammanfattat dessa insikter.

Nyckeln till framtidens arbetskraft - Jämtland/Härjedalen

Under 2021 har vi träffat över 2000 elever i högstadiet och gymnasiet i Jämtland/Härjedalen och pratat med dem om arbetsmarknaden och de val de förväntas göra i framtiden. Från de många dialogerna med elever från hela länet har vi fått med oss viktiga insikter om elevernas planer framåt. I denna rapport har vi sammanfattat dessa insikter.

2021

Omställning av transporter i Västernorrland

Ulf Andersson Utbildning i Tavelsjö AB har av Handelskammaren Mittsverige fått uppdraget att inom regionen få en förståelse bland aktörer inom transportområdet och hur man ser på införande av fossilfria transporter inom länet.