VD-nätverket

VD-nätverket är platsen där du som VD får möjlighet att komma utanför den egna organisationen och samla energi och utbyta erfarenheter med andra i lika ställning. Här erbjuds personlig utveckling, inspiration, nya kontakter och ökad kompetens samt verktyg för att stärka den egna organisationen. Syftet är att kunna utbyta erfarenhet och kunskap kring utmaningar tillsammans med andra VD:ar från olika branscher i Västernorrland och Jämtland/Härjedalen.

Innehåll:

Egna case

I nätverket är deltagarna själva aktiva och lyfter konkreta situationer från egna verksamhetsutmaningar kopplat till rollen som VD. Gruppen är tillsammans med och bidrar till lösningar, idéer och strategier. Genom att både ge och ta emot feedback och råd så skapas ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna.

Externa inslag

I nätverket gästar företagsledare från externa bolag som bidrar med såväl ny energi och inspiration som kunskap att ta med sig in i gruppdialogen med nätverkets deltagare.

I nätverket finns stor möjlighet att som deltagare vara med och styra innehållet i årets fyra träffar. VD-nätverkets arrangör Handelskammaren Mittsverige formar tillsammans med samtalsledaren nätverkets innehåll efter nära dialog med deltagarna. VD-nätverkets samtalsledare finns också tillgänglig och bidrar med omvärldsspaning inom aktuella ämnen och vad som är på gång inom näringslivet i regionen. Beroende på ämnen kan även den senaste forskningen presenteras genom samarbete med lärosäten eller andra organisationer.

Annalena Östberg är nätverkets samtalsledare!

Annalena Östberg har en examen inom HR vid Umeå universitet. Efter att ha arbetat i Stockholm ett antal år återvände hon till Örnsköldsvik och har sedan 90-talet haft ledande befattningar inom HR området i branscher som papper/massa, media och verkstadsindustri. I sina roller har hon haft förmånen att arbeta med det hon verkligen brinner för; utveckling av ledare, grupper och individer. Hon har varit ledare för ett antal ledarutbildningar, modererat ledarskapsdagar och otaliga workshops. Sedan 2020 driver Annalena en egen konsultverksamhet inom ledar- och grupputveckling, coachning och moderering.

VD-nätverket

 

Kort om nätverket:

Nätverket består av femton deltagare som träffas fyra gånger per år med övernattning. I nätverket inspireras du av gäster inom valda ämnesområden och får också möjlighet att lyfta egna case ur verksamheten. Här utbyts erfarenheter och kunskap samtidigt som du får ett nytt nätverk för framtiden som genererar nya affärsmöjligheter!

 

Målgrupp:

I nätverket deltar VD:ar i bolag med ca 10-50 anställda, verksamma i Västernorrland eller Jämtland/Härjedalen. En av styrkorna i nätverket är branschbredden och tillgången till ett kontaktnät VD:ar inom olika branscher i regionen. Att mötas för att utbyta erfarenheter med ledare inom olika branscher bidrar med nya perspektiv, tankesätt och inspiration som kan bidra till att utveckla den egna organisationen.

 

Syfte:

Erfarenhetsutbyte, ny kunskap och inspiration, verksamhetsutveckling, långsiktiga relationer och personlig utveckling

 

Plats:

Söråkers Herrgård

 

Datum och tider:

  • 30-31 januari
  • 12-13 mars

Samtliga träffar pågår från 15.30 dag 1 till 12.00 dag 2

 

Pris:

Medlemmar i Handelskammaren betalar 20 000 kr exkl. moms. Övriga betalar 25 000 kr exkl. moms. En kostnad för middag och logi tillkommer vid varje tillfälle med 1319:- exkl. moms.

 

Information och anmälan:

Målsättningen med VD-nätverket är att bygga relationer över tid och att skapa ett forum som växer och utvecklas tillsammans med deltagarna. Vi ser över gruppen en gång per år och fyller på med nya deltagare om det finns tillgängliga platser.

Är du intresserad av att vara med i nätverket?

Vänligen kontakta Olivia Åsberg, Regionchef & Affärsutvecklare

olivia@midchamber.se

072 – 597 97 33

Anmäl dig till VD-nätverket här!