Trade Talks: Indien

Trade Talks Go India!

När man diskuterar Indien blir det tydligt att landet har en imponerande skala och ekonomisk tillväxt: det är världens mest befolkade land, med en av de snabbast växande ekonomierna och förväntas nå tredje plats som världens största ekonomi år 2027.

Datum: 4 april

Tid: 09.00 - 10.15

Online webinar

Anmäl dig här!

Indien är en marknad som de flesta företag bör överväga – och utveckla strategier för. Att Indien förra året utnämnde Sverige som en av tolv uttryckligen prioriterade marknader, pekar på potentialen för ömsesidigt fördelaktiga affärsrelationer ännu bättre. Med en omfattande marknad och en växande medelklass finns det möjligheter inom olika sektorer, såsom tillverkning, outsourcing och försäljning av produkter.

Lär dig mer om hur ditt företag kan dra nytta av denna dynamiska marknad genom att delta i webinaret ”Trade Talks: Indien”, där experter delar insikter och strategier för att maximera affärsmöjligheter.

Detta webinar är på engelska och arrangeras av Västsvenska Handelskammaren den 4 april.

Vad är Trade Talks?

Trade Talks är en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Det sker i dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar. Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor gällande export och import.

Vem riktar sig Trade Talks till?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Trade Talks, en prenumerationstjänst

Innan varje webinar kommer de som registrerat sig för en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Under sändningen ges du som deltar möjlighet att ställa frågor till de medverkande. Du kan närsomhelst under året registrera dig till vår kostnadsfria prenumerationstjänst.

Anmäl dig till Trade Talks här!

Har du frågor om Trade Talks?

Hör av dig till:
Kristin Hägglund, Projektledare
Telefon: 070 – 300 59 18
Mail: kristin.hagglund@midchamber.se

Vi står bakom Trade Talks

[ssba-buttons]