Trade Talks: Frankrike

Trade Talks Go France!

Som världens tionde största ekonomi erbjuder Frankrike omfattande möjligheter för svenska företag, särskilt inom branscher där svensk innovation och kvalitet efterfrågas. Sveriges handelsrelationer med Frankrike har stadigt utökats, och redan nu är ett antal svenska företag och dotterbolag närvarande på den franska marknaden. Men det finns utrymme för fler.

Datum: 30 maj

Tid: 10.00 - 11.30

Online webinar

Anmäl dig här!

Frankrike är en attraktiv marknad med ett fördelaktigt investeringsklimat, välfungerande infrastruktur och en högkvalificerad arbetskraft. Det investeras även mycket inom techbranschen och svensk innovation inom bland annat digitalisering, 5G-teknik, fibernät och energilösningar efterfrågas.

Franska organisationer har ofta en stark hierarki, och affärskulturen och kommunikationen är vanligtvis mer formell än i Sverige. Fransmännen uppskattar även livliga diskussioner och förhandlingar. Det är viktigt att bygga goda relationer med franska affärspartners, men också att vara medveten om de kulturella skillnaderna.

Under detta webinar får du lyssna till ledande experter om affärsmöjligheter och hur man navigerar på den franska marknaden.

Detta webinar arrangeras av Norrbottens Handelskammare och är en del av RES Norrbotten 2.0. Läs mer här.

Vad är Trade Talks?

Trade Talks är en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Det sker i dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar. Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor gällande export och import.

Vem riktar sig Trade Talks till?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Trade Talks, en prenumerationstjänst

Innan varje webinar kommer de som registrerat sig för en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Under sändningen ges du som deltar möjlighet att ställa frågor till de medverkande. Du kan närsomhelst under året registrera dig till vår kostnadsfria prenumerationstjänst.

Anmäl dig till Trade Talks här!

Har du frågor om Trade Talks?

Hör av dig till:
Kristin Hägglund, Projektledare
Telefon: 070 – 300 59 18
Mail: kristin.hagglund@midchamber.se

Vi står bakom Trade Talks

[ssba-buttons]