Framtidens ledarskap

Nu startar vi en ny omgång av vårt flaggskeppsprogram inom ledarskap! Programmet är skräddarsytt för dig som är ledare i näringslivet och är intresserad av alla dimensioner av ett framgångsrikt och hållbart ledarskap: hitta rätt i det strategiska beslutsfattandet, säkerställa att det operativa arbetet fungerar väl, leda teamet till framgång, hantera svårigheter på ett tryggt och handlingskraftigt sätt samt utveckla din egen ledarskapstalang vidare.

Utbildningen genomförs i Åres härliga fjällmiljö. Utbildningen är tillsammans framtagen med och leds av Tekn. Dr Cecilia Åkerblom, vd för Authentic People.

Utbildningens innehåll

Utbildningen består av tre träffar i Åre. Från gemensam lunch dag ett till eftermiddag dag två. Innehållet i utbildningen omfattar helheten i ett framgångsrikt ledarskap: strategisk företagsledning, operativt ledarskap, att leda ditt team och ditt personliga ledarskap.

I utbildningen ingår även ett tillfälle individuell handledning där du har möjlighet att fördjupa insikter och lärande från utbildningen.

Om utbildningsledaren:

Cecilia har en gedigen bakgrund inom området från både akademi och näringsliv. Cecilia har lett forskningsprojekt inom företagsledning vid Handelshögskolan i Stockholm och Kungliga Tekniska Högskolan. Hon har också tidigare arbetat som expert inom företagsledning och strategisk utveckling på Ledarna – Sveriges chefsorganisation med 95 000 chefer inom alla branscher som medlemmar. Här i Jämtland har Cecilia bygg upp PEAK Accelerator i Åre – ett program för startups med ambition att skala upp internationellt.

Framtidens ledarskap

Målgrupp:

Utbildningen vänder sig till dig som är vd, chef, ledare eller är på väg in i en ledande roll inom en nära framtid.

 

Omfattning:

Utbildningen består av tre utbildningstillfällen, från gemensam lunch dag ett till eftermiddag dag två.

 

Plats:

Utbildningen genomförs på fjällvärldens mest kända designhotell, Copperhill Mountain Lodge som erbjuder en exklusiv blandning av arkitektur, närproducerad mat lagad med kärlek och en vacker fjällvärld.

 

Pris:

Medlemmar i Handelskammaren betalar 38 000 kr exkl. moms.

Övriga betalar 46 000 kr exkl. moms.

En kostnad tillkommer vid varje tillfälle för middag och logi.

 

Information och anmälan:

Har du frågor kring utbildningens innehåll? Varmt välkommen att höra av dig till Olivia Åsberg, Regionchef & Affärsutvecklare

Mail: olivia@midchamber.se

Telefon: 072-597 97 33