Skip to main content
NyhetsbrevStartsida

Nyhetsbrev april

By 7 april, 2020april 9th, 2020No Comments

Månadens medlemsföretag – Copperhill Mountain Lodge

Copperhill Mountain Lodge är svenska fjällens enda designhotell som ligger högst upp på Förberget, med en magisk utsikt över Åredalen. Vi erbjuder allt från mysiga weekends för två till konfenser med 400 övernattande gäster. 

– Eva Ottosson Rask, VD

Vad är det som är unikt med Copperhill som skapar framgång?

– Dels det geografiska läget och vår fantastiska arkitektur. Men främst, det som även våra gäster uppskattar mest, att vi har personal som är stolta över sin arbetsplats och ger service i världsklass.

På vilket sätt tror du att ert medlemskap i Handelskammaren Mittsverige kan hjälpa er?

– Vi vill nå ut till fler och mer så just det kan handelskammaren hjälpa till att bidra med för oss.

Vad är det viktigaste för er just nu för att kunna ta nästa steg? 

– Senaste åren har det skett en stor utveckling i vår produkt då vi renoverat och byggt om en hel del. För oss är det väldigt viktigt att fortsätta det arbetet för att hela tiden motsvara våra gästers höga förväntningar, samt att kunna erbjuda nya saker. Vi har många stora planer på gång som vi hoppas går igenom under den närmaste tiden.

Läs mer om Copperhill!

På bild: Eva Ottosson Rask

"Vårt medlemskap i Handelskammaren Mittsverige kan hjälpa oss att nå ut med vår verksamhet till fler."

Det finns fyra fokusområden som behöver                                        akuta åtgärder!

Det var huvudbudskapet när resultatet från Norrlands fyra Handelskammares företagsenkäter analyserats. De fyra områden som vi bör fokusera på framåt för att hjälpa företagen på bästa sätt är:

  • Enkla regler och tydlig information behövs för mindre företag 
  • Vi måste hålla igång industrin 
  • Tillgängligheten behöver säkras i hela landet 
  • Vi kommer att behöva titta på hur besöksnäringen kan hjälpas i nästa steg när detta är över

Läs mer om budskapet från sammanställningen av enkäten och ta del av analysen via länken nedan!

Bli en del av VD-nätverket!

Är du som VD i större behov än någonsin av stöd, råd och nya relationer för att driva verksamheten framåt? Bli en del av vårt uppskattade VD-nätverk!

Kort om nätverket:

Nätverket består av ett tiotal deltagare som träffas ett antal gånger under året. I nätverket, som leds av samtalsledaren Billy Nordin, inspireras du av föreläsare inom valda ämnesområden och får möjlighet att lyfta egna case ur verksamheten. Här utbyts erfarenheter och kunskap samtidigt som du får ett nytt nätverk för framtiden som genererar nya affärsmöjligheter.

Målgrupp:

Du som är VD, alternativt platschef, och sitter i ledningsgruppen är välkommen med din anmälan.

Syfte:

Erfarenhetsutbyte, verksamhetsutveckling, utökat nätverk, långsiktiga relationer, ny kunskap och inspiration.

Läs mer om VD-nätverket här!

Lär dig grunderna i LinkedIn!

Onlineutbildning, 5 maj

LinkedIn är nätverket som lockat 675 miljoner användare världen över. Kanalen är stället för dig som exempelvis vill bredda ditt nätverk, bygga varumärke eller skaffa nya kunder. Nu erbjuder vi en halvdags grundkurs online med en av Sveriges främsta LinkedIn-experter: Linda Björck. 

Under en halvdag får du konkreta tips på hur du kan arbeta med LinkedIn och de viktigaste sakerna du behöver ha på din profil. Linda kommer gå igenom skillnaden mellan en profil och en företagssida – och behöver du egentligen ha båda? Det här är grundkursen för dig som behöver gå från passiv till aktiv och där din profil ligger som grund för hur andra ser på ditt personliga varumärke. Vi kommer prata innehåll och vad du kan publicera för olika format på LinkedIn.

Kursen går online så du sitter bekvämt hemma och följer enkelt med via din dator. Alla deltagare har möjlighet att ställa frågor under utbildningen och både presentation samt fördjupningsmaterial kommer skickas ut i efterhand.

Praktisk information:

Datum: 5 maj
Tid: 8.00 – 12.00
Online-utbildning
Medlemspris: 2500:- exkl. moms
Ordinarie pris: 3000:- exkl. moms

Sista anmälningsdag är 1 maj. Avanmälan efter det datumet faktureras 1oo% av kostnaden för utbildningen.

Till anmälan!

- Optimera din & företagets närvaro

Om Linda Björck:

Linda är en Sveriges främsta experter på LinkedIn och har årligen över 50 utbildningar. Hon ingår även i en expertgrupp som har direktkontakt med LinkedIn. Hennes blogg, smartbizz.se/blogg, har blivit utsedd till en av Sveriges bästa tre år i rad.

Låna en grupp högutbildade studenter!

Låna en grupp högutbildade studenter från Mittuniversitetet för att lösa ett problem åt ditt företag. Studenterna jobbar på uppdrag av ditt företag med att ta fram eller utveckla nya produkter och tjänster som lösningar på problem och behov som ni själva identifierat.