Skip to main content
NyheterStartsida

Handels­kam­maren Mittsverige söker regionchef till Örnsköldsvik och Höga Kusten

By 8 augusti, 2023No Comments

Handels­kam­maren Mittsverige söker regionchef till Örnsköldsvik och Höga Kusten

Bli en del av Handelskammaren Mittsverige, en näringslivsorganisation i Västernorrland och Jämtland/Härjedalen. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som på uppdrag av våra medlemsföretag arbetar med frågor inom kompetensförsörjning, infrastruktur och internationell handel. Vi värdesätter alla medarbetares enskilda unika personligheter och alla har en viktig roll i vårt uppdrag att skapa tillväxt i vårt näringsliv. Våra värdeord samarbete, utveckling och förtroende genomsyrar hur vi förhåller oss till varandra, våra uppdrag och samarbetspartners.

Vill du ha ett varierande arbete där du varje dag får möjligheten att utvecklas, vara kreativ och handlingskraftig? Samtidigt som du får knyta många kontakter, samla på dig nya lärdomar och driva utveckling på lokal och regional nivå? Då tror vi att det kan vara just dig vi söker till rollen Regionchef Örnsköldsvik och Höga Kusten,för Handelskammaren Mittsverige.

Din roll 

Din roll kommer att bli en viktig del av helheten där du kommer vara med och påverka och göra skillnad för näringslivet och regionen, idag och för framtiden. Du är nyfiken, förtroendeskapande och ödmjuk samt att du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat. Du har förmåga att driva dina egna arbetsprocesser, samarbeta och involvera andra personer och organisationer i dessa processer samt arbeta proaktivt.

  • Du kommer ingå i ledningsgruppen för Handelskammaren Mittsverige samt arbeta i Handelskammaren styrelsearbete på lokal och regional nivå.
  • Du kommer vara drivande i dialog med befintliga och nya medlemmar i Handelskammaren.
  • Du kommer medverka i påverkansforum på regional nivå samt nationell nivå, och driva prioriterade frågor för våra medlemmar och näringslivets räkning.

Vem söker vi? 

Du som söker har en relevant utbildning för tjänsten, minst två år på högskolenivå eller motsvarande. Du har ett sinne för affärsmässiga principer och ser utvecklingsarbetet som en naturlig del av arbetsvardagen. Du är jordnära och strukturerad med en god förmåga att engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla och delaktighet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Placeringsort

Örnsköldsvik

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Handelskammaren Mittsverige med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev via onepartnergroup.se, ansökningshandlingar som når upp till kravprofilen kommer förmedlas till Handelskammaren Mittsverige för vidare process. Sista ansökningsdag är 20/8. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oliver Dogo VD på Handelskammaren Mittsverige 070-318 69 11.

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet här!

Anställningsomfattning: Helitd

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Placeringsort: Örnsköldsvik

Sista ansökningsdag: 20/8

Sök jobbet här!