Välkomstdagen Östersund

Välkomstdagen är ett event som genomförs för att välkomna förstaårsstudenter vid terminsstart. Under dagen får studenter träffa representanter för Mittuniversitetet, lokala och regionala arbetsgivare samt kommuner för att få en bild av de möjligheter som finns på universitetet, arbetsmarknaden och kopplat till fritid. Detta är ett årligen återkommande event, som även genomförs i mindre skala för nya studenter som startar vårterminen. 

Datum: 30 augusti

Tid: 11.00-14.00

Plats: Ljushallen, Campus Östersund samt utomhus på studentplanen

Medverkande aktörer

Arrangörer:

Välkomstdagen arrangeras av Handelskammaren Mittsverige, Mittuniversitetet och studentkåren I Östersund och Sundsvall tillsammans med en rad viktiga samarbetsaktörer. Aktiviteten är en del av projektet Kompetenskompassen.

Projektet Kompetenskompassen finansieras av Europeiska unionen, Region Jämtland Härjedalen, Region Västernorrland samt medfinansierade kommuner Sundsvalls kommun, Timrå kommun, Ånge kommun, Örnsköldsviks kommun, Sollefteå kommun, Kramfors kommun, Härnösands kommun, Östersund kommun, Bräcke kommun, Härjedalens kommun, Bergs kommun, Strömsunds kommun, Krokom kommun och Ragunda kommun.

[ssba-buttons]