Trade Talks: Nederländerna

Trade Talks: Nederländerna

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på Nederländerna.

 

Datum: 19 april

Tid: 09.00 - 10.30

Online webinar

Anmäl dig till Trade Talks här!

Nederländerna anses vara en av de mest öppna ekonomierna i världen och ligga i absolut framkant vad gäller teknologisk utveckling och innovation. Landet är det mest tätbefolkade i EU (efter Malta) med en infrastruktur som ofta omnämns vara bäst i Europas, inkluderat Europas största hamn. Såsom närliggande marknad med stark köpkraft och konkurrenskraftigt affärsklimat anses det vara en mycket bra ingång till norra Europa bland svenska företag

Är du nyfiken på Nederländerna som din nästa marknad eller hur Du kan vidareutveckla och växa din marknad i Nederländerna? Anmäl dig till Trade Talks.

På scen:

  • TBA

Vad är Trade Talks?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 4 stycken under 2023, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

För vem?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Trade Talks - En prenumerationstjänst

Som prenumerant på Trade Talks får du tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Det sker i dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar. Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor gällande export och import.

Du väljer själv om du vill se det live med möjlighet till frågor eller i efterhand genom inloggning.

Anmäl dig till Trade Talks här!

Har du frågor om Trade Talks?

Hör av dig till:
Oliver Dogo, VD samt ansvarig internationell handel
Telefon: 070-318 69 11
Mail: oliver.dogo@midchamber.se

[ssba-buttons]