Seminarium om framtidens arbetskraft!

Seminarium om framtidens arbetskraft!

Välkommen till Handelskammaren Mittsveriges digitala seminarium om Framtidens arbetskraft den 27 april via Zoom. Under seminariet berättar våra Projektkoordinatorer mer om hur den yngre målgruppen tänker kring sin framtida arbetsgivare och vilka möjligheter de ser på arbetsmarknaden i Västernorrland.
Vill de stanna kvar i regionen efter studenten? Vill de driva eget, arbeta för en myndighet eller det privata näringslivet? Frågorna är många, vi har svaren! Utifrån vår senaste rapport ”Nyckeln till framtidens arbetskraft” och egna erfarenheter från möten med över 4000 elever i Västernorrland under 2021 har vi mycket kunskap om målgruppen att dela med oss av. Vi ses den 27 april!

Datum: 27 april

Tid: 09.00 - 10.00

Digitalt kostnadsfritt seminarium via Zoom. Anmälan krävs!

Anmäl dig här!

Rapporten ”Nyckeln till framtidens arbetskraft”

Under 2021 har vi träffat över 4000 elever i högstadiet och gymnasiet i Västernorrlands län och pratat med dem om arbetsmarknaden och de val de förväntas göra i framtiden. Från de många dialogerna med elever från hela länet har vi fått med oss viktiga insikter om elevernas planer framåt. Dessa insikter har vi sammanfattat i rapporten ”Nyckeln till framtidens arbetskraft” som finns att läsa HÄR!

Har du frågor om seminariet den 27 april eller rapporten ”Nyckeln till framtidens arbetskraft?”

Hör av dig till: 

Felicia Pournasiri, Projektledare Framtidsvalet

felicia@midchamber.se

072-230 22 99

[ssba-buttons]