Näringslivsfrukost

Näringslivsfrukost i Sundsvall

– Mötesplatsen för företagsamma människor.

Tisdag den 3e oktober bjuder vi in till Näringslivsfrukost i Sundsvall och ett breddat scenprogram! Vi får möta Anekdote, bolaget som vill demokratisera app-marknaden och möjliggöra för små till medelstora företag att snabbt, enkelt och effektivt bygga appar. Vi djupdyker i vätgas-satsningen i Ånge och får även ta del av spännande hösttips från Scenkonst Västernorrland!

Varmt välkommen att nätverka och inspireras!

Datum: 3 oktober

Tid: 07.30-09.00

Plats: Clarion Hotel Sundsvall

Pris: 125 kronor, betalas på plats

Till anmälan!

Gäster:

Per Vikström, Co-Ceo/Co-funder, Anekdote

På scenen gästar Per Vikström, som bakom sig har en lång karriär inom musikindustrin. Över åren har han arbetat med stora artister som Maria Carey och Frank Zappa. Idag hittar vi Per på Anekdote, ett företag som han grundade tillsammans med Susanna Berggren.  Anekdote vill demokratisera app-marknaden genom automatiserade app-skapar plattformar. De har ett stort fokus på användarvänlighet så att alla ska kunna hantera sina appar utan att behöva anlita utvecklare.

Staffan Nilsson, marknads- och försäljningschef, Scenkonst Västernorrland

Staffan lyfter vikten av kultur som en drivkraft för tillväxt. Han delar också spännande hösttips, inklusive höjdpunkten Filmfest Sundsvall!

Scenkonst Västernorrland är länets professionella scenkonstinstitution för dans, film, musik och teater. Bolaget består av Film Västernorrland, Filmfest Sundsvall, Musik Västernorrland, Nordiska Kammarorkestern, Norrdans och Teater Västernorrland.

Tomas Widenfalk, Ånge kommun

Det bubblar i Ånge, pågående satsningar inom vätgas och att skapa ett ekosystem med industriell symbios skapar framtidstro i kommunen. Tomas Widenfalk från Ånge kommun berättar mer om satsningen, vilken fas befinner de sig i nu? Hur ser framtidsvisionen ut och hur är stämningen bland invånarna?

Arrangörer

[ssba-buttons]