Ledarskapslunch med Stig Wiklund

Lunch med fokus på det coachande förhållningssättet!

Intresset för det coachande förhållningssättet och mental träning har slagit igenom explosionsartat inom idrottsvärlden och på arbetsplatser de senaste åren. Många framgångsrika idrottare och organisationer jobbar allt mer aktivt med mentala målsättningar samt ett coachande och inkluderande ledarskap.

Vi på Handelskammaren Mittsverige ser behovet av att stärka ledare och jobba mer med dessa frågor för att öka konkurrenskraften i vår region. Med duktiga ledare skapar vi attraktiva arbetsplatser! Därför inleder vi nu ett långsiktigt samarbete tillsammans med Sveriges ledande mentala coach – Stig Wiklund. 

Den 11 februari vill vi ta chansen att berätta mer om det och bjuder därför in till en kostnadsfri ledarskapslunch! Under den kommer Stig berätta mer om det coachande förhållningssättet, samarbetet med oss på Handelskammaren och coachutbildning som vi startar upp tillsammans i mars.

Vi bjuder på lunch, välkommen!

Datum: 11 februari

Tid: 11-30 - 12.45

Plats: House Be, Storgatan 40 Sundsvall

Pris: Kostnadsfritt

Anmäl dig här!

Mer om Stig

Utöver framgångar med flertalet av Sveriges största idrottsstjärnor, såsom långloppsåkaren Britta Johansson, en av världens bästa skidskyttar genom tiderna Helena Ekholm, skidikonen Johan Olsson och nya superstjärnan Frida Karlsson, har Stig länge coachat framgångsrika personer och företag inom näringslivet. Bland annat arbetar han med toppchefer inom IKEA, ICA Rosen som har fått många priser och travtränare Roberts Bergh som är en av Sveriges bästa travtränare. Stig är också mental coach åt riksdagsledamöter, kommunalråd, företagsledare, entreprenörer, egenföretagare och styrelseordföranden.

[ssba-buttons]