Kan man skydda sig mot cyberangripare?

Kan man skydda sig mot cyberangripare?

I takt med att organisationer blir allt mer digitala ökar även risken för att bli utsatt för en cyberattack. Cyberbrottslingar blir allt mer sofistikerade och attacker kan få stora konsekvenser för en organisation. Ett dataintrång kan t.ex. leda till förlust av data eller att brottslingar kommer åt kunders betaluppgifter och personuppgifter, vilket kan kosta en organisation både tid och pengar.

Tillsammans med House Be bjuder vi in till ett lunchseminarium där Cybercom ger dig en bättre inblick i vilka hot som finns och hur du kan göra för att skydda dig mot cyberangrepp.

Innehåll i seminariet:

Introduktion Cybercom - Vilka vi är och vad vi gör

Hot och risker i dagens cyberlandskap

Vilka typer av cyberbrottslingar och dataintrång finns?

Vad vill en angripare uppnå med en attack?

Hur farligt är det egentligen med molntjänster?

Vad kan man göra för att skydda sig?

Vi går igenom hur man kan motverka dataintrång, hur man kan skapa säkerhet över tid och delar med oss av hur vi hjälpt andra kunder uppnå rätt säkerhetsnivå.

Frågor och svar

Datum: 30 januari

Tid: 11.30 - 13.00

Plats: House Be Sundsvall, Storgatan 40 våning 3

Kostnadsfritt för medlemmar

Övriga: 100 kr exkl. moms

Vi bjuder på lunch!

Anmäl dig här!

Om Cybercom

Cybercom är ett nordiskt IT-konsultbolag som hjälper företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Genom att kombinera teknisk expertis och god affärsinsikt erbjuder vi innovativa och hållbara lösningar. Cybercom Secure hjälper organsiationer hitta rätt säkerhetsnivå i sin verksamhet och erbjuder tjänster inom b.la. säkerhetsrådgivning, säkerhetsgranskningar, e-signering, riskanalys samt mer tekniska tjänster inom säkerhetsområdet.

[ssba-buttons]