Influencers eller återförsäljare? – Så lyckas du med exporten

Influencers eller återförsäljare? – Så lyckas du med exporten

Internationalisering är ofta ett bra sätt att växa och utvecklas som företag. Men var börjar du och vilka möjligheter finns lokalt för att nå ut på en global marknad? Boka in den 10 oktober för ett kostnadsfritt inspirationsseminarium som hjälper dig på vägen ut i världen. 

Datum: 10 oktober

Tid: 10.30 - 14.30

Plats: Östersund, "Verket" Prästgatan 50

Pris: Kostnadsfritt, vid anmälan utan närvaro debiteras 350 kr

Sista anmälningsdag 3 oktober

Anmäl dig här!

Ur programmet

Under dagen ger vi en inblick kring de lokala stödfunktioner som finns för dig som funderar på att ta steget ut på den globala marknaden med ditt företag. Du får även tips och inspiration kring hur du bygger upp ett starkt varumärke internationellt. Till dagen har vi bjudit in tre framgångsrika företag som delar med sig av råd och egna erfarenheter. Dagen arrangeras av Regional Exportsamverkan.

Martin Vister

Martin Vister är VD på Eivy Clothing. Det Åre-baserade företaget som skapar multifunktionella kläder till äventyrliga tjejer globalt och som gjort en snabb tillväxtresa de senaste åren. Eivy Clothing grundades 2009 av snowboardåkaren & modedesignern Anna Vister för att utmana och bredda uppfattningen om hur multifunktionella underställ kan vara. 

Ellinor Sätterqvist

Ellinor Sätterqvist var tidigare marknadschef på Daniel Wellington. Under dagen delar Ellinor med sig av sina erfarenheter av hur du med influencers och strategier kring sociala medier bygger globala varumärken. Ellinor har jobbat fram strategier på sociala medier för såväl startups som storföretag. Idag driver hon ReRobe, en techstartup inom hållbarhet. 

Mikael Persson

Mikael Persson är HR-chef på Engcon. Engcon startade i liten skala 1990 och är en leverantör av effektiva helhetskoncept för grävmaskiner med lösningar som bygger på deras tiltrotator. Idag är Engcon en världsledande global aktör, fortfarande med rötterna och sin huvudsakliga produktion i en modern, robotiserad fabrik i Strömsund. 

Kontakt

Sandra Festin – sandra.festin@almi.se

Regional exportsamverkan

[ssba-buttons]