Employer Branding for lunch!

Employer Branding for lunch!

Employer Branding for lunch är utvecklingsprogrammet för företag som vill  spetsa ett redan starkt varumärke, motiveras och utbyta erfarenheter med andra företag. I programmet lär ni er hur ni utvecklar en kultur och arbetsplats där medarbetare vill befinna sig och utvecklas till sin fulla potential!

Omgång 2 av utvecklingsprogrammet i Sundsvall kommer att starta våren 2020. Anmäl ert intresse att delta via knappen nedan!

Anmäl ert intresse här!

Datum: 20 februari

Tid: 11.30 - 14.15

Plats: Stadshuset, Sundsvall

Modiga ledare får hållbara medarbetare

Träff 4 – 20 februari

Engagemang, handlingskraft, analysförmåga, struktur, flexibilitet, ansvarskänsla och driv. Detta är alla egenskaper som inte sällan personifierar den högpresterande medarbetaren, arbetsgivarens största tillgång. Tyvärr visar forskning att det är dessa medarbetare som oftast drabbas av vår tids största folksjukdom – utmattningssyndrom. Varför är det så? Ulrika Sedin från företaget Modern Mind pratar om hur du som ledare kan förebygga stressrelaterad ohälsa och bidra till hållbara medarbetare genom att vara en modig ledare. En ledare som sätter tydliga ramar och regler, som utmanar till pauser och som vågar säga stopp. 

Tid: 11.30 – 14.00

Samarbetspartners

[ssba-buttons]