Employer Branding for lunch Sundsvall

Employer Branding for lunch!

Employer Branding for lunch är utvecklingsprogrammet för företag som vill  spetsa ett redan starkt varumärke, motiveras och utbyta erfarenheter med andra företag. I programmet lär ni er hur ni utvecklar en kultur och arbetsplats där medarbetare vill befinna sig och utvecklas till sin fulla potential!

Årets omgång av programmet i Sundsvall startar i oktober. Anmäl ditt intresse att delta i kommande omgångar via länken.

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Datum: 18 november

Tid: 11.00 - 14.00

Plats: House Be Sundsvall, Metropolhuset

Den globala trenden kring distansarbete

Träff 2 – 18 november

För många kom hemarbete som en chock under våren, men i världen har trenden kring ett ökat distansarbete varit tydlig under de senaste åren.
Maria Svensson Wiklander från Remote Lab berättar utifrån forskning om de senaste årens utveckling och ger oss en kik in i framtiden om hur organisationer och medarbetare kan komma att snabbare formas av den sedan länge eskalerande trenden av distansarbete. The Remote Lab lanserades förra året och har under en längre tid tittat på den ökade trenden och vilka förutsättningar som finns hos våra bolag. I en nyligen släppt studie belyser de viljan och attityder till distansarbete hos bolag i Jämtland och Västernorrland men även hos anställda där skillnaden mellan dessa är betydande.

Tid: 11.00 – 14.00

Samarbetspartners:

[ssba-buttons]