Employer Branding for lunch Jämtland/Härjedalen

Employer Branding for lunch!

Employer Branding for lunch är utvecklingsprogrammet för företag som vill  spetsa ett redan starkt varumärke, motiveras och utbyta erfarenheter med andra företag. I programmet lär ni er hur ni utvecklar en kultur och arbetsplats där medarbetare vill befinna sig och utvecklas till sin fulla potential!

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Datum: 6 april

Den fysiska gruppen: 11.30 - 14.30

Plats: Clarion Hotel Östersund samt digitalt för den digitala gruppen

Social hållbarhet

Träff 3 – 6 april

Hur kan man engagera medarbetare för social hållbarhet och hur påverkar det arbetsgivarvarumärket? Jonas Bygdeson, grundare My Dream Now, som samarbetar med ett 40-tal företag. Medarbetare lämnar jobbet flera gånger per år för att inspirera elever i områden där det är hög arbetslöshet och många saknar förebilder i arbetslivet. Jonas delar erfarenheter och utmaningar med att engagera medarbetare för social hållbarhet och berättar om det värde företag upplever när det gäller att attrahera och behålla medarbetare. 

Vi kommer också gästas av Adam Söderberg, Recruitment Manager på Synsam Group som kommer att berätta om deras hållbarhetsarbete kopplat till ambitionen att vara en attraktiv arbetsgivare. 

Den fysiska gruppen: 11.30 – 14.30

Arrangörer och samarbetspartners:

[ssba-buttons]