Bli attraktiv och framgångsrik med strategisk kommunikation!

Bli attraktiv och framgångsrik med strategisk kommunikation!

En tydlig strategi för kommunikationsarbetet är avgörande för att stärka konkurrenskraften och nå framgång med både varumärket och affärerna. Välkommen på ett digitalt seminarium som bjuder på expertråd direkt från kommunikationsbyrån!

Datum: 22 mars

Tid: 09.00 - 10.00

Digitalt seminarium via Zoom!

Kostnadsfritt deltagande

25 platser

Anmäl dig här!

De flesta organisationer har en tydlig vision och mission, affärsmål och en stark önskan att attrahera rätt arbetskraft. Men många behöver bli bättre på att berätta om det! Med en genomtänkt plan och avsatta resurser för kommunikation kan ni stärka varumärket, attrahera ny kompetens, få fler kunder och samarbetspartners samt ha en viktig dialog med era intressenter.

Är du intresserad av att stärka din organisations kommunikation? Boka då in den 22 mars i kalendern. Då arrangerar vi tillsammans med kommunikationsbyrån Frosting ett seminarium där vi pratar om betydelsen av en fungerande och genomtänkt kommunikationsstrategi.

Vi går igenom följande:

  • Varför ska man arbeta strategiskt med kommunikation?
  • Vilka är fördelarna med att ta hjälp av en extern byrå?
  • Hur jobbar ni idag och vad kan förbättras?
  • Konkreta tips och förslag på lösningar framåt

Under seminariet deltar Elin Hallstensson, projektledare och digital strateg på Frosting, som delar med sig av sina erfarenheter och tips. Vi kommer under timmens gång att dela upp oss i breakout-rooms för att få igång en bra dialog och för att få en bättre inblick i hur ni arbetar med kommunikationen i era verksamheter idag. Vilka är era utmaningar och vad kan ni förbättra?

Vi välkomnar 25 deltagare, så gå in och anmäl dig nu för en säkrad plats i seminariet. Vi ses där!

[ssba-buttons]