Årsmöte 2023

Årsmöte med fokus på stora etableringar i vår region!

Den 30 maj samlar vi våra medlemmar i samband med vårt årsmöte.Under årsmötet berättar vi mer om vår verksamhet, vad som har hänt det senaste året och vilket arbete som ligger framför oss. Denna programpunkt är endast för medlemmar i Handelskammaren Mittsverige. 

Under de senaste veckorna har det i våra två län annonserats stora etableringar för motsvarande 30 miljarder, som skapar minst 3000 nya arbetstillfällen. Vad skapar det för utmaningar och möjligheter för företag i vår region? Denna programpunkt är öppen för alla!

Program:

15.00–16.00: Formella årsmötesförhandlingar
Vi berättar mer om vår verksamhet, vad som hänt det senaste året och vilket arbete som ligger framför oss. (Delta fysiskt eller digitalt via Teams, endast för medlemmar i Handelskammaren Mittsverige).

 

16.30–19.00: Key Note och Afterwork

Under de senaste tre veckorna har det i våra två län annonserats etableringar för motsvarande 30 miljarder, som skapar minst 3000 nya arbetstillfällen. Vad skapar det för utmaningar och möjligheter för företag i vår region? (Delta fysiskt eller digitalt via Teams, öppet program för alla).

I samband med vår Afterwork bjuder vi på mat och dryck!

Programmet uppdateras löpande. 

Anmäl dig här!

Underlag till årsmötet:

Datum: 30 maj

Tid: 15.00-19.00

Plats: Gomorron Teglet, Biblioteksgatan 9 Östersund eller digitalt via Teams

Kostnadsfritt deltagande

Anmäl dig här!
[ssba-buttons]