Skip to main content
Nyheter

VD-nätverk i Västernorrland!

By 17 juni, 2019oktober 4th, 2019No Comments

Kontakt: Anders Eriksson, Regionchef Örnsköldsvik

Telefon: 070 - 655 50 25

Mail: anders.eriksson@midchamber.se

Praktisk information

VD-nätverk

Att all verksamhet både kan och behöver utvecklas är ingen hemlighet. Men tar du dig tiden att förbättras i din roll som chef och ledare? I vårt VD-nätverk får du möjlighet att lyfta och diskutera de utmaningar du står inför. Du erbjuds ett bollplank, stöd och styrka. Nätverket ger dig tillgång till en grupp personer, i lika ställning, som du kan rådfråga om sådant som annars kan vara svårt att tala om inom den egna organisationen. Ta chansen att reflektera kring den egna verksamheten och träna på att driva andra medarbetare framåt!

 

För vem?

VD-nätverket riktar sig till företag i Västernorrland med 20-100 anställda. Du som är VD, alternativt platschef, och sitter i ledningsgruppen inom företaget är välkommen med din anmälan. Antalet personer är begränsade till max 14 deltagare.

 

Så går det till

Nätverket träffas vid fyra tillfällen under hösten 2019 där deltagarna får träffa andra VD:ar och inspireras av föreläsare inom utvalda ämnesområden. I nätverket utbyter ni erfarenheter och kunskap samtidigt som man får ett nytt och oberoende nätverk för framtiden som genererar nya affärsmöjligheter.

 

Genomförande

4-5/9 Mellansel

Övernattning från 11.30 dag 1 – 09.00 dag 2

24/10 Lotsstugan Härnösand

Kl. 11.30 – 17.00

28/11 Örnsköldsvik Airport

Kl. 11.30 – 17.00

23-24/1 Söråker Herrgård

Övernattning från 11.30 dag 1 – 09.00 dag 2

Träffarnas ämnesområden:

Relationen mellan VD och styrelse/ägare

Agneta Olsson, delägare av konsultföretaget Chair arbetar på uppdrag av bland annat Styrelseakademien och DI Academy. Under detta ämnesområde fokuserar hon på VD:ns roll, ansvar och förhållande till styrelse och ägare.

Hur sköter man ansvarsfördelningen och arbetet på bästa sätt?

Retorik och kommunikation

Christina Hellström, författare till fyra böcker inom området för kommunikation och driver konsultföretaget CH personalutveckling. Hon ger oss verktygen för dig som ledare att fungera som en god och synlig kommunikatör som driver sina medarbetare och företagets varumärke framåt.

Digital förändring

Jari Merikanto, chef/ledare från spelbolagen Betsson och Mr Green har erfarenhet av att bygga digital tillväxt på en global marknad med hög konkurrens. Han berättar hur digital transformation påverkar ledarskapet, kompetens och rekryteringsbehov.

Hur påverkar digitaliseringen bolagets och ditt behov som ledare?

Mental träning och målbilder

Stig Wiklund, mental coach för ledande idrottare och chefer lär dig mer om mental träning, målbilder och hur coachande ledarskap kan motivera och driva medarbetarna framåt.

Hur kan du som ledare inspirera dig själv och motivera andra?

Deltagarnavgift:

20.000 kr exkl. moms för medlemmar

25.000 kr exkl. moms för icke medlemmar

Boendet ingår inte i priset

 

Anmälan:

Vill du anmäla ditt deltagande till VD-nätverket? Kontakta Anders Eriksson, Regionchef Örnsköldsvik

Telefon: 070 – 655 50 25

Mail: anders.eriksson@midchamber.se