Skip to main content
NyheterStartsida

Rappportsläpp: Kompetenskompassen Storytelling

By 11 september, 2023No Comments

Välkommen till en resa av kunskap, inspiration och framgång! Här, i hjärtat av projektet Kompetenskompassen, öppnar vi våra dörrar för dig att ta del av våra spännande berättelser och aktiviteter som formar framtiden för våra ungdomar och våra samhällen. Varje kvartal kommer vi att dela med oss av vår resa, vår passion och våra framsteg.

I dagens snabbföränderliga värld är kunskap och medvetna val värdefullare än någonsin. Vi tror på kraften i att utrusta framtidens arbetskraft med de verktyg de behöver för att forma sina egna öden. Genom Kompetenskompassen har vi tagit på oss uppdraget att vägleda ungdomar genom den ibland förvirrande labyrinten av studie- och yrkesval.

Vår historia handlar om att belysa vägen framåt, att kasta ljus på möjligheter och att inspirera unga att drömma stort. Vi tror på att inte bara ge dem svaren, utan att utrusta dem med kunskapen att ställa de rätta frågorna. Genom våra aktiviteter och engagemang vill vi inte bara visa var jobben finns, utan också hur man når dem och vad som krävs för att blomstra i dessa roller.

Men Kompetenskompassen är mer än bara en vägvisare till yrkeslivet. Vi är en rörelse som för samman ungdomar och näringslivet i våra regioner. Genom att stärka banden mellan utbildning och arbetsmarknad strävar vi efter att öka ungas intresse för och förståelse av det lokala näringslivet.

Så, kära intressenter, följ med oss på denna resa av utveckling, inspiration och förändring. Tillsammans kommer vi att forma en framtid där våra ungdomar kan ta sina första steg med självsäkerhet, och våra samhällen kan blomstra genom deras framgångar. Välkommen till Kompetenskompassens berättelse, där varje kvartal är en ny möjlighet att förändra liv och skapa framtidens ledare.

Vidare till Storytelling Kompetenskompassen »