Skip to main content
Nyheter

Nu söker vi en vikarierande projektkoordinator till Örnsköldsvik!

By 24 april, 2023maj 22nd, 2023No Comments

Kontakt:

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Felicia Pournasiri, Gruppchef/Projektledare Kompetenskompassen, Handelskammaren Mittsverige.

Telefon: 072 – 230 22 99 

Mejl: felicia@midchamber.se

Handelskammaren Mittsverige söker vikarierande projektkoordinator till Örnsköldsvik!

Vill du ha ett varierande arbete där du varje dag får möjligheten att utvecklas, vara kreativ och samla på dig nya lärdomar? Samtidigt som du får träffa nya människor, knyta kontakter för livet och ha kul med dina kollegor? Då tror vi på Handelskammaren Mittsverige att det kan vara just dig vi söker. Med din personlighet och energi kommer du vara med och inspirera tusentals människor i sina framtidsplaner.

Denna tjänst är ett vikariat på ett år som projektkoordinator till vårt kontor i Örnsköldsvik. Du kommer tillhöra projektet Kompetenskompassen och blir en del av Handelskammaren Mittsverige, en näringslivsorganisation som finns i Västernorrland och Jämtland/Härjedalen. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team med unika personer som jobbar med frågor inom kompetensförsörjning, infrastruktur och internationell handel. Din roll kommer att bli en viktig del inom område kompetensförsörjning där du kommer vara med och påverka och göra skillnad idag och för framtiden. Våra värdeord samarbete, utveckling och förtroende genomsyrar hur vi förhåller oss till varandra, våra uppdrag och samarbetspartners. Du tillhör en större regional arbetsgrupp i Jämtland/Härjedalen och Västernorrland bestående av sju personer.

Som projektkoordinator kommer du att vara verksam inom tre huvudområden med följande arbetsuppgifter:

Arbetsmarknadskunskap i skolan – Tillsammans med en kollega träffar du ungdomar i grundskolan och gymnasiet för att prata om jobb och hur de ska ta sig dit. Med hjälp av din personlighet, din erfarenhet och med kunskap från regionens arbetsgivare inspirerar du unga att engagera sig i sin egen framtid utifrån arbetsgivarnas kompetensbehov.

Kontakt med arbetsgivare – Du håller dig uppdaterad med regionens arbetsgivare och deras kompetensbehov. Du blir en viktig länk mellan arbetsgivare och ungdomar. Du förmedlar budskap och skapar synergier dem emellan för att skapa framtida kompetens.

Event/Aktivitetsplanering – Du arbetar operativt och strategiskt med att koppla samman skola och näringsliv genom att exempelvis arrangera event, aktiviteter och nätverksgrupper tillsammans med din arbetsgrupp. Här får du chansen att använda din kreativitet och utvecklingsförmåga tillsammans med din förmåga att samarbeta och koordinera processer.

Vem är du:

Du är genuint intresserad av andra människor, är ödmjuk och är dig själv i alla lägen. Du har god förmåga för planering och administration, är kreativ, har ett kritiskt tänkande samt är lösningsorienterad. Du har minst gymnasiekompetens och behärskar svenska i tal och skrift. B körkort är ett krav. Du kan vänta dig ett varierande, utmanande och givande jobb i ett starkt team där vi alla stöttar varandra. Vi förväntar oss att du bidrar med energi, personlighet, öppenhet och en vilja att inspirera samt jobba för att stärka länken mellan unga personer och arbetsgivare i vår region.

Övrig information:

Tjänsten är en vikarierande projektanställning på heltid med start i september 2023 t.o.m. september 2024.

Skicka in CV och personligt brev tillsammans med en video, på max en minut, där du svarar på två frågor; På vilket sätt är du en förebild? Varför ska just du få jobbet? Skicka in din ansökan till jobb@midchamber.se. Sista dag för ansökan är 2023-05-21. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Projektet Kompetenskompassen finansieras av Europeiska unionen, Region Jämtland Härjedalen, Region Västernorrland samt medfinansierade kommuner Sundsvalls kommun, Timrå kommun, Ånge kommun, Örnsköldsviks kommun, Sollefteå kommun, Kramfors kommun, Härnösands kommun, Östersunds kommun, Bräcke kommun, Härjedalens kommun, Bergs kommun, Strömsunds kommun, Krokom kommun och Ragunda kommun.