Skip to main content
Månadens medlemsföretagNyheterStartsida

Månadens medlemsföretag – OnePartnerGroup

By 25 februari, 2020No Comments

På bilden: Christoffer Sjöstedt, VD

"Som medlemmar i Handelskammaren kan vi vara med och driva frågor inom kompetensförsörjning. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett attraktivt företagsklimat i Jämtland/Härjedalen."

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi finns verksamma på 50 orter runt om i Sverige och har 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom hjälper vi företag att växa och ger människor arbete och möjlighet att utvecklas.

– Christoffer Sjöstedt

Vad är det som är unikt med OnePartnerGroup som skapar framgång?

– Vi är entreprenörsdrivna, det innebär att vi lyckas och mår som bäst när vi får frihet att själva bestämma och bygga bolaget lokalt här i Östersund. För det är såklart roligare att jobba när man själv får vara delaktig och påverka. Vi är oerhört måna om den personliga känslan och friheten. Ur frihet och entreprenörsanda kommer en genuin arbetsglädje, energi och vilja att göra ännu mer för våra medarbetare, kunder och för orten. Här gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang. Vi låter dem växa, utvecklas och göra det som de är riktigt bra på. Det är det som gör OnePartnerGroup till en attraktiv partner och arbetsplats.

På vilket sätt tror du att ert medlemskap i Handelskammaren Mittsverige kan hjälpa er?

– Som medlemmar i Handelskammaren kan vi vara med och driva frågor inom kompetensförsörjning. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett attraktivt företagsklimat i Jämtland/Härjedalen.

Vad är det viktigaste för er just nu för att kunna ta nästa steg? 

– Vi vill att fler ska få uppleva glädjen som kommer med att lyckas och uppleva framgång utifrån sin egen definition och situation. Vi vill eliminera hinder och möjliggöra för fler att få ett första jobb, bli chef, få sitt företag att växa, bli mer lönsamma, göra kunderna nöjda, lyckas med en rekrytering, eller kort och gott känna sig uppskattad på jobbet och trivas i sin roll. Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Här vill vi vara med och bidra.

Läs mer om företaget!