Skip to main content

På bilden: Patrik Rosengren, Tillförordnad vd, Kinab

"Vi är stolta över vår norrländska själ och strävar efter att hantera alla våra uppdrag med omsorg, noggrannhet och riktigt bra service.''

Kinab skapar fräscha återvinningsmiljöer. Vare sig det är en livsmedelsbutik, företag, bostadsrättsförening eller fastighet, är vi övertygade om att en fräsch miljö ökar värdet för boende, kunder och medarbetare.

Samtidigt som verksamheten gynnas, är vi också med och bidrar till en mer hållbar miljö.

– Patrik Rosengren

Vad är det som är unikt med ert företag som skapar framgång?

Vi på Kinab drivs av ett stort engagemang, önskan om hög kvalitet och bra tillgänglighet. Vi är stolta över vår norrländska själ och strävar efter att hantera alla våra uppdrag med omsorg, noggrannhet och riktigt bra service.

Varför är ni medlem i Handelskammaren Mittsverige?

– Vi resonerade om insatser för bättre samverkan mellan skolan – näringslivet och att det är en viktig insats för att skapa framtidstro för våra ungdomar. Samtidigt som det är viktigt för Er som företagare att det finns tillgång till rätt kompetens att rekrytera nya medarbetare. Det gör Handelskammaren genom Arbetsmarknadskunskap i skolan, som från 2023 har projektnamnet Kompetenskompassen och att vi får visa upp vår verksamhet och träffa elever i grundskolan.

Ett annat av våra mest prioriterade insatser är att säkerställa bra kommunikationer till/från Örnsköldsvik och Västernorrland. Ex att vi behåller och utvecklar Öviks flygplats och att tågtrafiken för gods- och person har en hög tillgänglighet och som svarar mot företagens behov.

Vad är det viktigaste för er just nu för att kunna ta nästa steg?

– Den största utmaningen vi står inför idag är att säkerställa kompetent personal till våra enheter.

Läs mer om företaget!