Skip to main content

På bilden: Ulrika Nilsson, Regionsansvarig Västernorrland House Be

"Vi ser också att Handels-
kammaren spelar en viktig roll i regionens utveckling och har bland mycket annat ett brett erbjudande av väldigt bra utbildningar och event.''

Vi är House Be, ett snabbväxande norrländskt coworking-företag som finns på tio platser i Norrland. Vi erbjuder moderna arbetsplatser och mötesplatser för ett hållbart arbetsliv genom en heltäckande medlemsupplevelse där den fysiska platsen, nätverkande och utveckling står i fokus.

– Ulrika Nilsson, Regionsansvarig Västernorrland House Be

Vad är det som är unikt med House Be som skapar framgång?

– Vi tar coworking till en ny nivå genom att skapa en kultur och miljö där våra medlemmar får ut maximalt i sitt arbete och på den plats där de vill leva sina liv. Det gör vi genom att arbeta med värdeorden Work. Play. Be.

Vår framgång bygger på att vi erbjuder mer än gemensamma lokaler där man delar på mötesrum, skrivare och kaffemaskin. Vi erbjuder en plats som ger inspiration, föder kreativitet och skapar spännande möten mellan människor och som gör livet och jobbet mer dynamiskt.

På vilket sätt tror du att ert medlemskap i Handelskammaren Mittsverige kan hjälpa er?

– Precis som Handelskammaren Mittsverige brinner vi för vår region, för samarbeten och att hjälpa företag till framgång eller göra en nyetablering lättare. Vi ser också att Handelskammaren spelar en viktig roll i regionens utveckling och har bland mycket annat ett brett erbjudande av väldigt bra utbildningar och event. Dessutom är de ett riktigt härligt gäng som vi tycker mycket om att samarbeta med.

Vad är det viktigaste för er just nu för att kunna ta nästa steg? 

– Det är att lyfta Norrland som region och att fortsätta utveckla förutsättningarna för företagande här. Vi ser att fler vill flytta till regionen för att skapa ett bättre liv för sig själva. Där kan vi hjälpa till genom att ge de bästa förutsättningarna när det kommer till arbete och fritid. Vi sänker också trösklarna för att komma till regionen, vill någon prova på hur det är att leva och jobba i Norrland så kan vi hjälpa dem med arbetsplats och tillhörighet.

Läs mer om företaget!