Skip to main content
Månadens medlemsföretagStartsida

Månadens medlemsföretag – GDM

By 14 oktober, 2020No Comments

På bilden: Fredrik Larsmarker, vVD

"Handels­kam­maren Mittsverige är engagerade i viktiga frågor som kompetens­försörjning, vilket vi såklart vill stötta."

Vi hjälper våra kunder att säkra sin IT-produktion och ger dem tillgång till en effektiv och flexibel IT-infrastruktur. Vi skapar lösningar som eliminerar problem och sänker kostnader. När allt fungerar får våra kunder mer tid till sin egen affärs- och verksamhetsutveckling. GDM är idag ca 130 anställda och vårt huvudkontor finns i Sundsvall, där ca 100 personer arbetar. GDM har även kontor i Umeå, Östersund, Gävle och Stockholm. 

– Fredrik Larsmarker, vVD

Vad är det som är unikt med GDM som skapar framgång?

– Vi jobbar nära våra kunder, det gör att vi har mycket god insikt i våra kunders verksamheter och på det viset kan vi anpassa våra tjänster i hög grad. Det gör också att vi kan hålla hög servicenivå och kvalitet i våra leveranser. Vid flera tillfällen de senaste åren har GDM hamnat i det absoluta toppskiktet i Sverige när det gäller IT-branschens årliga kundnöjdhetsindex.

På vilket sätt tror du att ert medlemskap i Handelskammaren Mittsverige kan hjälpa er?

– Handelskammaren Mittsverige är engagerade i viktiga frågor som kompetensförsörjning, vilket vi såklart vill stötta. Vi har också en stor nytta av deras nätverk och olika aktiviteter/event.

Vad är det viktigaste för er just nu för att kunna ta nästa steg? 

– Kompetensförsörjning står högt upp på vår priolista, GDM fortsätter att växa och vi behöver fler duktiga medarbetare!

Läs mer om företaget!