Välkomstdagen Östersund

Välkomstdagen Östersund

Den 18 januari bjuder vi in förstaårsstudenter på Sjuksköterskeprogrammet och Socionomprogrammet till Välkomstdagen! Eventet genomförs för att välkomna förstaårsstudenter vid terminsstart. Under dagen får studenter träffa representanter för Mittuniversitetet, lokala och regionala arbetsgivare samt kommuner för att få en bild av de möjligheter som finns på universitetet, arbetsmarknaden och kopplat till fritid.

Datum: 16 januari

Tid: 11.00-13.00

Plats: Ljushallen, Campus Östersund

Medverkande aktörer

Arrangörer:

Välkomstdagen arrangeras av Handelskammaren Mittsverige, Mittuniversitetet och studentkåren I Östersund och Sundsvall tillsammans med en rad viktiga samarbetsaktörer. Aktiviteten är en del av projektet Kompetenskompassen.

Projektet Kompetenskompassen finansieras av Europeiska unionen, Region Jämtland Härjedalen, Region Västernorrland samt medfinansierade kommuner Sundsvalls kommun, Timrå kommun, Ånge kommun, Örnsköldsviks kommun, Sollefteå kommun, Kramfors kommun, Härnösands kommun, Östersund kommun, Bräcke kommun, Härjedalens kommun, Bergs kommun, Strömsunds kommun, Krokom kommun och Ragunda kommun.

[ssba-buttons]