Näringslivsfrukost

Ransomware, datalagring och IT-säkerhet

Den 5 september är vi efter ett sommaruppehåll, äntligen tillbaka med höstens första Näringslivsfrukost! Vi kickstartar hösten med en spännande föreläsning och paneldebatt, där vi tar en närmare titt på hur företag är drabbade av ransomware i dagens läge, hur många som utsätts varje år och vad snittkostnaden är.

Datum: 5 september

Tid: 07.30-09.00

Plats: Clarion Hotel Sundsvall

Pris: 125 kronor, betalas på plats

Anmäl dig här!

Gästtalare under frukosten:

Savecore kommer att presentera de senaste rönen och lösningarna kring den aktuella problematiken kring ransomware och IT-säkerhet. Du kommer att få ta del av kunskap som kommer att hjälpa dig att identifiera hot och skydda din verksamhet. Daniel Brorsson, system architect hos Savecore och Nicklas Ericsson, CEO hos Savecore sitter i panelen där även Företagarnas expert på Brott mot företagare – Pontus Lindström deltar.

Lyssna på experter som delar med sig av sin kompetens och erfarenhet inom området. Detta kommer att ge dig en unik möjlighet att interagera med branschledande innovatörer och utveckla din egen kunskap inom IT-säkerhet. Vårt mål är att ge dig en grundlig förståelse för hur du kan skydda dig mot cyberhot och förbli produktiv i dagens digitala värld.

Arrangörer

[ssba-buttons]