Näringslivsfrukost

Datum: 8 november

Tid: 07.30-09.00

Plats: Clarion Hotel Sundsvall

Entré: 100 kronor, betalas på plats

Anmäl dig här!

Hur definierar man framgång?

– Och hur förbereder man sig mentalt?

Hur vi definierar framgång är olika för oss alla. Tillväxt, nytänkande och att vara en god ledare och förbild är några kriterier för att vinna Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sundsvall. Under morgonen kommer vi träffa vinnarna lite mer på djupet och höra deras tankar kring framgång och hur de arbetar för att juryn ska ge utmärkelsen till just dem. Vi kommer även få inspiration och träffa Anna Olsson, OS-guldmedaljör och företagare, som ser vikten av mentala strategier för att nå sin framgång.

Gästtalare under frukosten:

Årets företagare –  Tord Budenberg och Jonas Hamlund, Bloco. 

Med kreativitet, barnasinne och energi har de förädlat en av Sundsvalls viktigaste branscher. Unga och utlandsfödda får arbetserfarenhet och inget verkar omöjligt för denna dynamiska duo. Det är knappast någon överdrift att påstå att de har blåst liv i Sundsvalls allra centralaste delar.

Årets unga företagare – Fredrik Tell, Elkompaniet.

Elkompaniet i Sundsvall hanterar allt inom el, tele och data. De riktar sig främst mot större kunder inom bygg, fastigheter och snickerier men även privatpersoner. Fredrik är på många sätt en förebild som ledare med sitt målmedvetna och trygga sätt att leda verksamheten.

Anna Olsson, OS-guldmedaljör och företagare.

Anna är en pionjär som tidigt anammade effekterna av mentala strategier. Nu driver hon ett bolag tillsammans med sin man Johan Olsson inom hälsa, motivation och coachning. Kan vi med våra tankar skapa förutsättningar för en region där företagsamma människor vill leva, bo och verka?

Arrangörer

[ssba-buttons]