Fredagsfokus: Vi lyfter kvinnliga förebilder i Jämtland!

Fredagsfokus: Vi lyfter kvinnliga förebilder i Jämtland!

– Ett panelsamtal om entreprenörskap, regionala förutsättningar och ledarskap

Nu är det dags för Handelskammaren Mittsverige och House Be´s sista Fredagsfokus för i år. Den gång i månaden då vi bjuder in till frukost, nätverkande och inspiration från intressanta föreläsare. Välkommen!

Datum: 17 december

Tid: 09.00 - 10.00

Delta digitalt eller fysiskt på House Be, Åre

Kostnadsfritt deltagande

Anmäl dig här!

Deltagare i panelen:

Anna Wersén

Anna Wersén driver konsultbolaget Wersén Consulting. Hon har en bakgrund inom besöksnäringen med uppdrag för bland annat Skistar, Jämtland/Härjedalen Turism och Visit Östersund. Hon har erfarenhet av roller som marknads- och försäljningschef, VD och affärsutvecklingschef med ett tydligt fokus på just besöksnäringen. Detta avspeglas även vid sidan av jobbuppdragen då hon brinner för skidåkning och ridning samt värnar om gården på Gotland. 

Ulrika Viklund

Ulrika Viklund är affärskvinnan som varit med och grundat Co-working företaget House Be. Som tidigare VD, grundare och expansionsexpert har hon idag styrelseuppdrag för bland annat Nextory, Stillfront Group, Spektrum sports och E14-invest . Tidigare var Ulrika bland annat Director International Growth på Spotify, General Manager på Magine Consumer Group och VD för Plejmo. Hon drivs av frågor som rör internationalisering, digitalisering, CSR och affärsstrategi.

Kristina Grahn Persson

Kristina Grahn Persson är chef för hållbara affärer på fastighetsbolaget Diös. Som en viktig del av bolaget är hon med och bidrar till en hållbar stadsutveckling. Diös satsar också mycket internt på kompetensförsörjning, ledarskap och hållbarhet. 

[ssba-buttons]