Skip to main content
NyheterStartsida

Vi välkomnar en ny regionchef till Örnsköldsvik!

By 27 oktober, 2023No Comments

På bilden: Sofie Indevall

Vi kan nu presentera vår nya regionchef i Örnsköldsvik. Den 30 oktober kliver Sofie Indevall in i sin roll på Handelskammaren Mittsverige. Sofie har en bakgrund inom främst sälj och marknad, och kommer senast från rollen som sälj- och marknadschef på det gröna kemibolaget Sekab, där hon verkat på den internationella marknaden för att skapa tillväxt för hållbara kemikalier och biodrivmedel.

– Jag är uppvuxen i en småföretagarfamilj med verksamhet inom träindustrin och efter studier i internationella affärer på Luleå Universitet var jag även verksam inom företaget, vilket har givit mig en gedigen erfarenhet i företagandets alla möjligheter och utmaningar, säger Sofie.

Varför har du valt Handelskammaren?

Jag har valt Handelskammaren då jag brinner för regional utveckling och tillväxt och vill se en region där alla förutsättningar för ett liv i balans finns. Handelskammaren är en utmärkt plattform för företag att samlas på för att göra sin röst starkare kring de förutsättningar som behövs för att kunna bedriva verksamhet, attrahera arbetskraft och utvecklas i regionen.

Hur ser du på ditt nya uppdrag?

Jag drivs av utveckling och affärsmässiga relationer och jag ser med förväntan och stor glädje fram emot att få vara en del i pusslet som kan göra skillnad för näringslivet och regionen på både kort och lång sikt. Jag känner mig stolt att jag även får vara en del av det härliga gänget på Handelskammaren.