Skip to main content
Månadens medlemsföretag

Månadens medlemsföretag – PwC

By 31 maj, 2019juli 1st, 2019No Comments

På bilden: Ulrika Öst, PwC

"Handels­kam­maren skapar möjlighet att tillsammans med andra partners mobilisera oss för att skapa ett förbättrat företagarklimat"

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 45 000 kunder.

– Ulrika Öst.

Vad är det som är unikt med PwC som skapar framgång?

– Att vi har medarbetaren i fokus, genuint lyssnar på våra anställda och förändrar oss som arbetsgivare med samma beslutsamhet som vi förändrar vår affär. Det är fantastiskt roligt att jobba med dessa frågor på PwC där det finns ett stort intresse för Employer Branding. PwC har också fått utmärkelser för att vi har gjort oss kända på marknaden som ett bolag med långsiktigt och genuint fokus på just  Employer Branding.

På vilket sätt tror du att ert medlemskap i Handelskammaren Mittsverige kan hjälpa er?

– Vi får tillgång till ett stort och viktigt nätverk och kan tillsammans med Handelskammaren MittSverige och deras andra partners tillsammans mobilisera oss för att skapa ett förbättrat företagarklimat i Jämtland.

Vad är det viktigaste för er just nu för att kunna ta nästa steg? 

– Personalen är viktigast för oss och att mobilisera för att behålla nyckelkompetens och rätt personer. Om våra medarbetare mår bra så mår våra kunder bra. Så kommer vi nå våra tillväxtmål.

Läs mer om företaget!