Team Mid Sweden

Växa genom export? Vi tar dig från idé till succé!

Har du viljan att växa och är nyfiken på export? Då kan vi öppna dörrar åt dig på en global marknad. Affärer utanför landets gränser för mycket positivt med sig. Det gör företag mer produktiva, ökar tillväxten och gör dig tryggare på hemmaplan. Nya externa marknader kan vara ditt företags viktigaste satsning!

Vägen från exportidé till exportsuccé är inte helt självklar utan kunskap. Team Mid Sweden som ingår i Regional exportsamverkan gör det enklare för dig att tryggt ta steget ut på en exportmarknad. Vi hjälper dig hela vägen från planering till handling och satsning. Med den samlade kompetens om marknader och strategier, med de finansieringsmöjligheter och med det breda globala nätverk vi har kan vi ge dig rätt och effektivt stöd i hela din internationaliseringsprocess.

Är du redo att ta steget?
Vill du utvärdera dina möjligheter och förbereda dig för affärer utanför landets gränser? En framgångsrik exportsatsning är en kombination av bra förberedelser och fokuserat arbete. Tänk igenom företags nuläge, utvecklingspotential och var du vill vara imorgon.

VARFÖR – Varför är export ett alternativ för ert företag?
VAD – Fungerar din produkt eller tjänst på en extern marknad?
VEM – Sälja mot slutkund eller representant?
VART – Vilka länder och vilken marknad bör prioriteras?
HUR – Vilka kanaler och lösningar fungerar bäst för vår etablering?

Vill du veta mer om Team Mid Sweden? Hör av dig till:

Oliver Dogo, vd Handelskammaren Mittsverige

oliver.dogo@midchamber.se

070-318 69 11

Medverkande organisationer i Regional Exportsamverkan: