Checkpoint Young – Nätverket för morgondagens ledare!

Checkpoint Young är nätverket för morgondagens ledare där ledarskap och kunskapsutbyte står i fokus. Deltagarna träffas och etablerar nya kontakter samtidigt som de höjer sin egen kompetens inom området ledarskap. Checkpoint Young utvecklar nästa generations ledare och ger dem tillgång till ett brett och dynamiskt nätverk som rustar regionen för en framtid i förändring.

Deltagarna i nätverket får:

– Vara en del av ett ungt, jämställt och effektivt nätverk
– Ny kunskap inom området ledarskap med fokus på ämnen som retorik, förhandlingsteknik, konflikthantering och jämställdhet
– Nya kontakter och erfarenhetsutbyten som grundar för fortsatt karriärsutveckling!

Så tycker tidigare deltagare om Checkpoint Young

”För mig var det spännande och värdefullt att diskutera ledarskap med ledare från andra organisationer och branscher än den jag själv verkar i. Men den största vinsten är nog att jag fick möjlighet att vidga mitt nätverk i regionen.”

– Frida Anundsson, Kontorschef på Swedbank i Övik

“Jag ville ha en personlig utveckling och tog därför möjligheten att medverka i Checkpoint Young. Uppbyggnaden av programmet med den geografiska täckningen och de engagerade deltagarna har gjort att jag stärkt mitt nätverk i Övik/Umeå. Föreläsarna som medverkade på träffarna höll även en genomgående hög nivå vilket har givit mig många bra verktyg som vi kommer ha nytta av i organisationen.”

– Tomas Roos, Avdelningschef på Räddningstjänsten i Övik

” I och med mitt deltagande i Checkpoint Young har jag fått träffa och utbyta erfarenheter med ledare från andra företag, vilket har vart väldigt spännande. Vi hade också intressanta föreläsningar som var både lärorika och inspirerande. Jag har fått med mig verktyg som jag kan applicera i min tjänst och samtidigt fått lära känna personer som jag kan samarbeta med i framtiden.”

– Johan Spångberg, Workshop Manager på Bosch Rexroth AB

Checkpoint Young

 

Målgrupp:

Medarbetare, ledare eller chefer under 40 år.

 

Syfte:

Erfarenhetsutbyte, inspiration, ökad kunskap och ett bredare kontaktnät. Deltagarna får även konkreta verktyg och information inom respektive tema.

 

Kort fakta:

Nätverkets deltagare träffas sex gånger per år på olika platser mellan Örnsköldsvik och Umeå. Varje träff har ett eget tema med föreläsare inom områden likt ledarskap och kommunikation. Nya omgångar av nätverket startas upp löpande.

 

Plats:

Träffarna hålls på olika platser mellan Örnsköldsvik och Umeå.

 

Pris:

9500 kr exkl. moms

 

Arrangörer:

Handelskammaren Mittsverige och Västerbottens Handelskammare

 

Information och anmälan:

Vill du veta mer om Checkpoint Young eller anmäla dig till nästa omgång? Ta kontakt med Anders Eriksson, Regionchef Örnsköldsvik

anders.eriksson@midchamber.se

072 – 655 50 25

 

“Checkpoint Young är ett beprövat koncept som varit uppskattat av deltagare från år till år. När man kommer som ny på en ledarposition är nätverket och kontakten med andra i samma roll guld värd. Nätverket är också en bra chans för mer erfarna ledare att reflektera över sitt ledarskap och få möjligheten att ta det till nästa nivå. Att träffarna dessutom är lokaliserade på olika platser mellan Örnsköldsvik och Umeå gör det extra roligt för deltagarna som får chansen att få en inblick i andra verksamheter”.

 

– Anders Eriksson, Regionchef Handelskammaren Mittsverige