NyheterStartsida

Nominera till priset Årets Studentfavorit!

By 24 juni, 2020 No Comments

Nytt pris på företagargalorna

Vid årets företagargalor i Östersund och Sundsvall kommer ett nytt pris att delas ut – till Årets studentfavorit. Priset lyfter fram arbetsgivare i Jämtlands och Västernorrlands län som spelat en viktig roll för studenter under studietiden.

– Vi låter helt enkelt alla studenter få chansen att nominera sin kandidat – en arbetsgivare som vågar satsa på studenter, tar till vara deras idéer och kompetens och som är en förebild i sitt arbete med studenter. Den som tilldelas priset ska också uppfylla prisets kriterier inom nytänkande, hållbarhet och ledarskap, säger Katarina Olsen, gruppledare Arbetslivsanknytning vid Mittuniversitetet.

Priset tilldelas en arbetsgivare, privat eller offentligt finansierad verksamhet, alternativt en ideell organisation som på olika sätt stöttat en eller flera studenter i samband med exempelvis praktik, VFU eller examensarbete.

Pristagarna utses av en jury bestående av representanter från Mittuniversitetet, Handelskammaren Mittsverige, Sundsvalls och Östersunds kommun samt studentkårerna på respektive campus.

Nominera till Årets Studentfavorit här!