Hur möter vi regionens framtida krav på kompetens?

Hur möter vi regionens framtida behov av kompetens?

Åtta av tio företag stångas med uppgiften att hitta rätt kompetens. Inom flera branscher är läget nästintill desperat. Samtidigt visar siffror från Företagarnas småföretagsbarometer att 59% av företagarna har goda utsikter att expandera på sikt och att hela nio av tio företag i länet vill växa.

Den 10/11 bjuder vi in till ett kostnadsfritt panelsamtal med Günther Mårder, Vd Företagarna, Per Keller, Hotelldirektör Clarion Hotel Sundsvall, Olivia Åsberg, Affärsutvecklare/Kommunikationsansvarig Handelskammaren Mittsverige samt Mats Björk, Digital strateg Esatto.

Datum: 10 november

Tid: 17.30 - 19.30

Plats: Clarion Hotel Sundsvall

Pris: Kostnadsfritt deltagande

Anmäl dig här!

Olivia Åsberg

Handelskammaren Mittsverige

Günther Mårder

Företagarna

Mats Björk

Esatto

Per Keller

Clarion Hotel Sundsvall

Kompetensförsörjningen är det absolut största tillväxthindret för regionens företag. Med den utgångspunkten arrangerar Företagarna, Handelskammaren Mittsverige, Clarion Hotel Sundsvall och Esatto detta panelsamtal. Vi kommer att fokusera på vilka möjligheter och utmaningar regionen står inför samt visa på konkreta lösningar. 

Frågor som vi lägger extra vikt vid är:

  • Hur kan arbetsgivare öka sin attraktionskraft?
  • Hur kan kan man tänka nytt vid rekryteringsprocesser?
  • Vilka positiva effekter av pandemin och den påskyndande digitaliseringen kan skapa nya möjligheter i kompetensförsörjningsfrågan?

När: Onsdag 10 november, klockan 17:30 – 19:30
Var: Clarion Hotel Sundsvall

Vi kommer under kvällen bjuda på lättare tilltugg. Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Anmäl dig i formuläret till höger (eller scrolla ned om du läser från mobilen).

Panelsamtalet kring regionens framtida behov av kompetens arrangeras av Företagarna och Handelskammaren Mittsverige i samarbete med Clarion Hotel Sundsvall och Esatto.

Varmt välkomna!

Samarbetspartners: