Utveckla ditt företag med Facebook!

27 November, Östersund

Digitaliseringen har skapat nya möjligheter för små- och medelstora företag runt om i Sverige att nå sin målgrupp och växa i sin affär. Lokala företag är inte längre bundna till att hitta kunder i sin omedelbara närhet, utan kan expandera i hela landet, och vidare ut i världen. Vi har sett många goda exempel på hur entreprenörer har använt sig av dessa möjligheter för att utveckla sina företag och vi vill att du ska få möjlighet att göra samma sak.

Vi på Handelskammaren Mittsverige vill tillsammans med Facebook bjuda in dig till ett kostnadsfritt utbildningstillfälle där du bland annat får träffa Facebooks Sverigechef Sam Rihani! 

Under evenemanget erbjuds du värdefulla insikter och kunskap kring de mest aktuella verktygen och bästa praxisen för att nå framgång på Facebook och Instagram. Du kommer få lära dig direkt av Facebook-experter och andra företag i området och gå hem med de resurser du behöver för att ta ditt företag till nästa steg!

Sidan uppdateras inom kort med fullständigt program för dagen.

  • Värdefulla verktyg. Lär dig mer om de verktyg som finns tillgängliga (Företagssidor, Messenger, Instagram m.fl.). Dessa hjälper dig få kontakt med kunder, hantera din digitala närvaro och utveckla ditt företag. 
  • Ta din annonsering vidare. Vare sig du vill öka trafiken på din webbsida, få in mer folk till din affär, öka medvetenheten kring ditt varumärke eller något annat – att annonsera på Facebook och Instagram kan hjälpa dig uppnå dina mål. 
  • Hitta kreativiteten. Bakom varje företag finns en unik historia. Lär dig hur du berättar din på Facebook och Instagram med hjälp av endast en telefon, kreativa appar och bra belysning! Varje företag kan skapa unikt och relevant innehåll och vi kommer att visa dig hur.
Anmäl dig här!

Har du frågor kring evenemanget? 

Kontakta vår regionansvarige i Östersund, Maria Åberg.

Telefon: 070-2942325

Mail: maria.aberg@midchamber.se