Mötesteknik

Utbildningen fokuserar på mötesledaren – facilitatorn. Syftet med utbildningen är att minska slöseriet med egen och andras tid genom att ge förutsättningar för att skapa möten som faktiskt leder till något konkret och som är relevanta för de som deltar.
 
Under första halvdagen ger vi dig praktiska verktyg som hjälper dig att planera, genomföra och följa upp dina möten så att du får ut det mesta av din och mötesdeltagarnas tid, engagemang och kompetens. Vi blandar teori med praktiska övningar. Allt med en stor portion glädje. Vårt mål är att du ska gå därifrån och längta efter att få kalla till ditt nästa möte.
Under det andra utbildningstillfället (två timmar) får deltagarna möjlighet att dela med sig av sina mötesupplevelser utifrån de metoder och verktyg de fick med sig från första utbildningstillfället. Syftet med uppföljningsdagen är att inspirera deltagarna att använda sin nyfunna kunskap i direkt anslutning till utbildningstillfället vilket säkrar nyttan av investeringen i utbildningen.
Preliminära datum:
15 november

Pris:
ca 2 500 kr för medlemmar