Inspirationsfrukost 7 april

Gratis frukostseminarium i Östersund för våra medlemmar!

Vi fortsätter vår rivstart 2017 med att erbjuda vår andra inspirationsfrukost! Tanken är att alla medlemmar träffas på en inspirationsfrukost en gång i månaden. På dessa frukostar kommer vi ha olika teman och bjuda in föreläsare som berättar om något ämne som vi tror kan engagera och intressera. Vad vill du höra nästa gång? Hör av dig till Anna Rex på anna.rex@midchamber.se med din idé!

Den här gången ses vi på Handelskammarens nya kontor i den kreativa hubben Gomorron Östersund. Föreläsare är Åse Angland Lindvall som kommer att berätta om hur hennes bolag Idea2Innovation jobbar med att ta tillvara goda idéer i företag och hur de skapar värde för sina kunder genom att matcha idéer med medarbetare.

Om Åse
Åse lämnade en utstakad väg inom storblag (Ericsson, E.ON och SMHI) och flyttade tillsammans med hela familjen till Åre för att bli entreprenör. Idag driver hon bland annat IT-bolaget Idea2Innovation som tagit fram den digitala lösningen Wide Ideas. Genom starkt engagemang och stark drivkraft ligger Åse även bakom den stora satsningen på House Be i Åre, en nationell IT/Tech hubb.

Praktisk information

När: 7 april, 7:30-9:00
Var: Gomorron Östersund, Prästgatan 42

PRIS: 
Kostnadsfritt för medlemmar
Icke medlemmar 150 kr

ANMÄLAN:
Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Anmäl dig här, och ta gärna med en vän! senast den 6 april.

Anmäl dig här!
MER INFO:
Anna Rex, regionchef Östersund,
Mob: 0733 241403
anna.rex@midchamber.se
www.midchamber.se