I FN:s tjänst

Charlotte Wibäck, VD Animech Life Communications, har flera års erfarenhet av kriskommunikation och har jobbat som kommunikationsspecialist på världsomspännande organisationer som WHO och FN.

Charlotte Wibäck är en modern Pippi Långstrump och kommunikationsspecialist med mer än 15 års arbetserfarenhet från Världshälsoorganisationen WHO, UNDP, UNRWA, UNICEF, statliga och privata organisationer. Efter att ha arbetat i några av de mest utmanande miljöer i världen har Charlotte erhållit betydande erfarenhet av frontlinje-kommunikation inklusive kriskommunikation, krisberedskap, kontinuitetsplanering, strategiutveckling och rådgivning.

Med världsvana från globens alla hörn och erfarenhet från olika branscher har Charlotte som kommunikationsspecialist sett och upplevt det som många inte har: ”Jag har drabbats av sjukdomar som inte har namn och jag har blivit lämnad på farliga platser och i farliga situationer eftersom att chauffören i FN-bilarna inte lyssnade till kvinnor”.

Tid: 6 december, kl 16,15-18,00
Plats: Hotel Knaust, Sundsvall
Pris för maten: 120 kr inkl moms

Program:
16:15 Mat och mingel
17:00 Charlotte berättar om sin spännande tid i FN:s tjänst
18:00 Vi avrundar kvällen

Varmt välkommen till höstens sista inspirationsföreläsning med Q-biz!

Vänligen notera att anmälan är bindande. Avanmälan senast två dagar före evenemanget, eller om man uteblir, debiteras 120kr.

Anmäl dig här