Q-biz affärsnätverk

Q-Biz affärsnätverk för kvinnor i karriären

Q-Biz är Handelskammarens affärsnätverk för kvinnor i karriären och har som ambition att bevara kompetensen i regionen, boosta andra kvinnors karriärer, utöka deras kontaktytor och verka för ett mer jämställt arbetsliv i vår region.

Vad erbjuder Q-Biz?

Som medlem bjuds du under ett år in till 8 nätverksträffar där vi lyfter aktuella frågor och relevanta utmaningar för dig som kvinna i karriären. Vi träffas över frukost, lunch eller efter jobbet för att byta erfarenheter, mingla och få inspiration.

Till nätverksträffarna bjuder Q-Biz in kända profiler, allt från lokala till nationella och internationella, som delar med sig av sina karriärserfarenheter.

Q-Biz riktar sig till dig som kvinna, antingen mitt i karriären eller precis påbörjat den. Oavsett om du jobbar inom det privata näringslivet eller offentlig sektor är Q-biz ett nätverk för dig som drivs av att hitta nya vägar och kontakter.

Årsavgift Q-Biz: 1.495 kr exkl moms
Medlem i Handelskammaren Mittsverige: 995 kr exkl. moms

 Bli medlem i Q-Biz

Q-Biz Executive

Q-Biz Executive är ett affärsnätverk för dig som är kvinna och som har en ledande befattning i privat eller offentlig sektor. I Executive är vi en mindre grupp som utbyter erfarenheter och utmaningar. Gruppens sammansättning är viktig och mötena genomförs under sekretess. Deltagarna styr ämnen utifrån behov och aktualitet. Träffarna inleds med en extern föreläsning som anordnas av Q-Biz nätverket.

Nätverket leds av erfarna gruppledare som driver processen framåt och skapar möjligheter att utbyta och diskutera erfarenheter kring utveckling av den verksamhet man bedriver och det egna personliga ledarskapet.

Q-Biz Executive erbjuder även mentorskapsprogram för kvinnor som antingen är i början av sin karriär eller har ett behov av ett bollplank i sin nuvarande position.

Q-Biz Executive har ett begränsat antal plaster och riktar sig till dig som kvinna och har kommit en bit i karriären. Du är VD, ekonomi- eller personalchef, marknadschef, controller, företagare eller har en annan ledande befattning. Q-Biz Executive ställer höga krav på engagemang från medlemmarna. I utbyte får de ett exklusivt nätverk att inspireras av och dela kunskap och erfarenhet i och där målsättningen är att ta tillvara medlemmarna karriärmöjligheter.

Årsavgift Q-Biz Executive: 4.995 kr exkl moms
Medlem i Handelskammaren Mittsverige: 3.995 kr exkl moms

Ansök om medlemskap i Q-Biz Executive

Nätverksansvariga – Kontakta

Har du frågor om Q-Biz eller Q-Biz Executive är du välkommen att kontakta oss:

Oliver Dogo
070-318 69 11
oliver.dogo@midchamber.se