Träffa din nya medarbetare!

Frukostseminarium 9 februari kl 8.30-10.00, Näringslivsbolaget, Stadshuset i Sundsvall

Handelskammaren bjuder in till ett frukostmingel där vi konkret vill vara med och bidra till företagens kompetensförsörjning. I gruppen utrikesfödda har vi träffat ingenjörer, ekonomer, jurister, IT specialister och många fler som väntar på att få en chans på arbetsmarknaden. Vi har valt ut de som vi tror kan passa företag, myndigheter, kommuner och andra arbetsgivare som behöver rekrytera kompetens.

Nu är det er tur att få träffa alla de stjärnor som vi har träffat! Passa på att ta chansen att visa upp er och erat företag under ett frukostmingel.

Upplägg

  • Kl 8.00 öppnar vi upp dörrarna för er och era förberedelser inför frukostminglet.
  • Ni får en monteryta där ni har plats att ställa upp en rollup, ett ståbord och möjlighet att synliggöra er verksamhet.
  • Kl 8.30 bjuds de utvalda arbetssökande in för att träffa er under avslappande former.
  • När ni anmäler er till frukostminglet skickar vi en CV katalog över all kompetens som vi har träffat och som ni kan matcha utirån erat kompetensbehov.

Varmt välkomna att ta chansen att hitta kompetens till ditt företag, myndighet eller kommun över en frukost!

Anmäl dig senast den 7 februari!

 

Om projektet

Projekt integration och tillväxt i Västernorrland syftar till att skapa tillväxt i länets näringsliv genom att ta tillvara på den kompetens som finns bland utrikesfödda. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Arbetsförmedlingen, Landstinget Västernorrland samt länets samtliga kommuner. Projektägare är Länsstyrelsen Västernorrland

Integration och tillväxt Västernorrland – Länsstyrelsen i Västernorrland