Nätverk

Vi tycker att det är viktigt med arenor och forum där ni medlemmar kan knyta nya kontakter, få nya insikter och erfarenheter som underlättar er vardag och främjar er verksamhet. Genom nätverk som passar just ditt behov och din situation kan du dra nytta av andras kompetens och komplettera din.

Q-biz affärsnätverk för kvinnor i karriären

Q-biz affärsnätverk för kvinnor

Q-Biz är Handelskammarens affärsnätverk för kvinnor i karriären och har som ambition att bevara kompetensen i regionen, boosta andra kvinnors karriärer, utöka deras kontaktytor och verka för ett mer jämställt arbetsliv i vår region.

Q-Biz

Check Point Young – nätverket för morgondagens ledare

Checkpoint Young är nätverket för morgondagens ledare, ett nätverk med ledarskap och mänskliga möten. Ett effektivt koncept där morgondagens ledare får träffas och etablera nya kontakter och samtidigt höja sin egen kompetens inom området ledarskap.

Check Point Young

VD-nätverk

Tänk om du kunde hyra en extern ledningsgrupp som stod för erfarenhet och framgång. Hur skulle du använda kompetensen? Tänk om du kunde få ett eget nätverk med VD:ar från andra branscher. Vilka möjligheter skulle det ge dig och ditt företag? Handelskammarens VD-nätverk ger dig möjlighet att lyfta och diskutera de utmaningar som du står inför. Du får ett bollplank, stöd och styrka utifrån nätverk och kompetens.

VD-nätverk