Möt framtida medarbetare!

Möt din framtida medarbetare!

Handelskammaren bjuder in till en mötesplats i Sundsvall där vi konkret vill vara med och bidra till företagens kompetensförsörjning. I gruppen utrikesfödda har vi träffat ingenjörer, ekonomer, jurister, IT specialister och många fler som väntar på att få en chans på arbetsmarknaden. Vi har valt ut de som vi tror kan passa företag, myndigheter, kommuner och andra arbetsgivare som behöver rekrytera kompetens.

Nu är det er tur att få träffa alla de stjärnor som vi har träffat! Passa på att ta chansen att visa upp er och erat företag under avslappnande former.

Sundvall; 13 april kl 8.00-10.30, Näringslivsbolaget, Stadshuset i Sundsvall

  • Kl 8.00 öppnar vi upp dörrarna för er och era förberedelser inför frukostminglet.
  • Ni får en monteryta där ni har plats att ställa upp en rollup, ett ståbord och möjlighet att synliggöra er verksamhet.
  • Kl 8.30 bjuds de utvalda arbetssökande in för att träffa er under avslappnade former.

Projektet Integration och Tillväxt
Undersökningar visar att företagen i Västernorrland har en god konkurrenskraft och ligger över riksgenomsnittet. Men när det gäller företagens tillväxt ligger länets företag under riksgenomsnittet och den främsta orsaken är bristande kompetensförsörjning. Därför har länsstyrelsen i samverkan med Handelskammaren Mittsverige, samtliga kommuner, landstinget, näringslivet, Arbetsförmedlingen och Migrationsverket startat ett projekt som handlar om att skapa tillväxt i länets näringsliv genom att ta tillvara på den kompetens som finns bland utrikes födda.

Anmälan till Sundsvall

Vill du veta mer?

Kontakta:
Oliver Dogo
Telefon: 070-318 69 11
E-post: oliver.dogo@midchamber.se