Amanda Åhlin vinner priset ”Årets unga ledare!”

Handelskammaren och Kornboden delade tillsammans ut priset för Årets Unga Ledare på Sundsvall Business Awards. Juryn hade valt ut tre nominerade unga ledare och motiveringen för vinnande Amanda Åhlin, regionchef på Volt, löd:

”Vinnaren speglar framtidens moderna ledare med en balans mellan hjärta och hjärna, och modet att leda med hela hennes personlighet. Hennes passion för företagande och samhällsengagemang inspirerar, och de resultat hon visar signalerar att årets unga ledare har en tydlig förmåga att tillsammans med sina medarbetarna nå uppsatta mål”

Amandas egna reflektioner efter priset:

– Att ha fått möjligheten att inte bara bli nominerad, utan att faktiskt vinna utmärkelsen Årets unga ledare känns helt fantastiskt! För mig är detta otroligt stort, ett bevis på att hårt arbete tillsammans med sina medarbetare lönar sig. Det är självklart smickrande och en egoboost för egot att få möjligheten att bli sedd på ett så pass stort forum som det här, samtidigt känner jag mig oerhört ödmjuk inför priset. Det är svårt att ta in att SBA var igår då mycket fortfarande ligger som i ett vakuum men att jag kommer att leva på den här energin länge – det är ett som är säkert!

Stort grattis Amanda!