Tre unga talanger nominerade till priset

”Årets Unga Ledare” 2017!

Handelskammaren Mittsverige och Kornboden Rekrytering & Bemanning står bakom årets kanske viktigaste pris på Sundsvall Business Awards. Under kategorin  Årets Unga ledare ska en vinnare  bland tre nominerade utses.

– Vi måste uppmärksamma unga talanger och visa vår uppskattning så att de stannar kvar i länet. De behövs i arbetet för en attraktiv region, menar Oliver Dogo, VD för Handelskammaren Mittsverige.

Marcus Larsson, VD för Kornboden Sundsvall anser att Årets unga ledare är årets viktigaste pris.

– Det visar andra unga talanger att man kan lyckas och inspirera många. Samtidigt som det är vår framtid och framtida ledare i regionen som uppmärksammas så tror jag att det är ett viktigt pris för hela Västernorrland.

Årets nominerade har tagits fram av en jury som bestått av representanter från näringsliv, akademi och ideell sektor.

Juryns ordförande, Jörgen Berglund, oppositionsråd i Sundsvalls kommun, och själv med en bakgrund på Kornboden i Stockholm, är nöjd med de nominerade men vill framhålla att konkurrensen har varit hård.

– Det är otroligt glädjande att se hur många fantastiska unga människor vi har i Sundsvallsregionen. Det har varit ett svårt men väldigt givande arbete att ta fram dessa tre nominerade. Alla tre har flera saker gemensamt; de är unga, inspirerar andra och har förmågan att låta andra växa!

De tre nominerade som har chansen att ta hem priset under galan den 21 september är Amanda Åhlin, Volt, Sara Halunen, Svenska Kyrkan och Matilda Mjörnheim, Nordea.