Medlemskap

Idag har Handelskammaren Mittsverige drygt 300 medlemsföretag i de tre län som vi verkar i. Vi driver och påverkar de frågor som våra medlemmar anser är viktigast för företagens framgång. I den här regionen fokuserar vi på frågor som är centrala för att skapa en attraktiv region; infrastruktur, kompetensförsörjning och internationell handel.

Som medlem hos oss får ni kompetensutveckling som är öppen för alla anställda på ert företag. Vi tycker att det är viktigt med arenor och forum där våra medlemmar kan knyta nya affärskontakter, få nya insikter och erfarenheter som underlättar er vardag och främjar er verksamhet.

Vi utfärdar även handelsdokument som förenklar och sparar pengar för dig som företag vid handel med utlandet. För varje dokument som utfärdas och stämplas av oss tar vi ut en kostnad.  Som medlem i Handelskammaren Mittsverige får du ett rabatterat pris för denna viktiga tjänst.

Vi behöver bli fler som tillsammans jobbar för ett växande näringsliv i vår region. Att du som företag väljer att bli medlem signalerar ansvarstagande för en regional utveckling. Med ditt stöd hoppas vi kunna bidra till en positiv utveckling för regionen.

Tillsammans bygger vi en attraktiv region!

Bli medlem i Handelskammaren Mittsverige

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 125 kr per omsättningsmiljon,
dock lägst 2000 kr/år och max 75000 kr/år.

Alla bolag med omsättning upp till 16 Mkr per år betalar 2000 kr. Av dessa är 1800 kr en avdragsgill kostnad.

Maxavgiften infaller vid en omsättning på 600 Mkr.